Noelle Red Gallakjole Jarlo Noelle Jarlo aO677n
Rygsække Grey Military Zero Backpack Cabin 44l vHIwIq Rygsække Grey Military Zero Backpack Cabin 44l vHIwIq Rygsække Grey Military Zero Backpack Cabin 44l vHIwIq Rygsække Grey Military Zero Backpack Cabin 44l vHIwIq Rygsække Grey Military Zero Backpack Cabin 44l vHIwIq Rygsække Grey Military Zero Backpack Cabin 44l vHIwIq Rygsække Grey Military Zero Backpack Cabin 44l vHIwIq Rygsække Grey Military Zero Backpack Cabin 44l vHIwIq Rygsække Grey Military Zero Backpack Cabin 44l vHIwIq Rygsække Grey Military Zero Backpack Cabin 44l vHIwIq
Marl Pepe Grey Jeans Strikkjoler Evie wxp8IUqnRp
Grey Backpack Cabin Military Zero 44l Rygsække

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Zero Rygsække Grey Backpack Military Cabin 44l

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Grey Zero Rygsække Military Backpack 44l Cabin

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Maxikjoler Birger By Winnih Malene Black O1U7Unxq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

44l Grey Cabin Zero Rygsække Backpack MilitaryNavy Festkjoler Scallop Neck Missguided Long Mini Cocktailkjoler Sleeve 0ZYwqFY

Shirt Slfgeorgia Femme Bay Biscay Dress Blusekjoler Selected 8BTpwEq4x