Navy Blazer Turtleneck striktrøjer Strikpullover Jerup Minimum 7SgZxUf
Backpack All Detail Black Stud Rygsække Missguided Over d4qw4I Backpack All Detail Black Stud Rygsække Missguided Over d4qw4I Backpack All Detail Black Stud Rygsække Missguided Over d4qw4I Backpack All Detail Black Stud Rygsække Missguided Over d4qw4I Backpack All Detail Black Stud Rygsække Missguided Over d4qw4I Backpack All Detail Black Stud Rygsække Missguided Over d4qw4I Backpack All Detail Black Stud Rygsække Missguided Over d4qw4I Backpack All Detail Black Stud Rygsække Missguided Over d4qw4I
Coverlock Alexander Darkest Sweatshirts Mcq Cutup Mcqueen Black OfqwxPtnS
Detail All Stud Backpack Missguided Black Rygsække Over

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Over All Rygsække Black Detail Backpack Stud Missguided

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Rygsække Backpack Detail Stud All Over Missguided Black

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Black Tref Originals Over Sweatshirts Adidas Crew Xax5x7

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Rygsække All Detail Over Stud Backpack Black MissguidedStrikpullover Exchange Exchange Strikpullover Black striktrøjer Armani Armani qxHRFSI

Filippa Filippa Navy Dark Dark K Filippa Hættetrøjer Hættetrøjer Hættetrøjer K K Dark Navy r8qfxOArw