Red white University Kawa Shower Badesandaler Sportswear Nike qxXAnZx
Backpack Tote Anello Purple Rygsække Melange 5OgTnwqT46 Backpack Tote Anello Purple Rygsække Melange 5OgTnwqT46 Backpack Tote Anello Purple Rygsække Melange 5OgTnwqT46 Backpack Tote Anello Purple Rygsække Melange 5OgTnwqT46 Backpack Tote Anello Purple Rygsække Melange 5OgTnwqT46 Backpack Tote Anello Purple Rygsække Melange 5OgTnwqT46 Backpack Tote Anello Purple Rygsække Melange 5OgTnwqT46 Backpack Tote Anello Purple Rygsække Melange 5OgTnwqT46 Backpack Tote Anello Purple Rygsække Melange 5OgTnwqT46
turquoise Arena Man Badesandaler Hook Hydrofit Black 8Aqw7
Purple Backpack Melange Anello Rygsække Tote

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Tote Rygsække Melange Purple Backpack Anello

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Purple Backpack Melange Anello Tote Rygsække

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

White Klein Christie Jeans Badesandaler Calvin TOFpIwxF

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Rygsække Tote Purple Anello Backpack MelangeKlip Klipklappere Ipanema Kirey Light Klapper Fashion Pink pink APwPt

Klip Multicolor Bermuda Roxy Klipklappere Klapper EUTzfWOqw