Green Print T shirts Green T Reebok T Print Reebok shirts shirts Reebok BaawEq6
Pop tan Herschel Rygsække Quiz Crosshatch Dark RBw0gqw Pop tan Herschel Rygsække Quiz Crosshatch Dark RBw0gqw Pop tan Herschel Rygsække Quiz Crosshatch Dark RBw0gqw Pop tan Herschel Rygsække Quiz Crosshatch Dark RBw0gqw Pop tan Herschel Rygsække Quiz Crosshatch Dark RBw0gqw Pop tan Herschel Rygsække Quiz Crosshatch Dark RBw0gqw Pop tan Herschel Rygsække Quiz Crosshatch Dark RBw0gqw Pop tan Herschel Rygsække Quiz Crosshatch Dark RBw0gqw Pop tan Herschel Rygsække Quiz Crosshatch Dark RBw0gqw Pop tan Herschel Rygsække Quiz Crosshatch Dark RBw0gqw
White Watson lindeberg Skijakker J Dermizax qwaFURpR
Dark Herschel Crosshatch Quiz Rygsække Pop tan

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Pop Dark Rygsække Quiz Crosshatch Herschel tan

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Rygsække Pop Dark Quiz tan Crosshatch Herschel

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Funktionstrøjer Reebok Funktionstrøjer Black Black Crossfit Crossfit Reebok Games Games rqrtP0T

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Quiz Dark tan Pop Crosshatch Rygsække HerschelSuperdry Panel Tech Marl Grey City Gym Core Sweatshirts 1r4T1

Træningsjakker By Athletics Red Mccartney Adidas Stella vAUcC