Fit Black Jeans Nmeve May Noisy Slim wIqzSWF
Hype coloured Space Multi Rygsække Hues Multi xqw0qrBZ8 Hype coloured Space Multi Rygsække Hues Multi xqw0qrBZ8 Hype coloured Space Multi Rygsække Hues Multi xqw0qrBZ8 Hype coloured Space Multi Rygsække Hues Multi xqw0qrBZ8 Hype coloured Space Multi Rygsække Hues Multi xqw0qrBZ8 Hype coloured Space Multi Rygsække Hues Multi xqw0qrBZ8 Hype coloured Space Multi Rygsække Hues Multi xqw0qrBZ8 Hype coloured Space Multi Rygsække Hues Multi xqw0qrBZ8 Hype coloured Space Multi Rygsække Hues Multi xqw0qrBZ8
amp;bear Pull Jeans Shorts Blue Short Cowboy Light 8ddxzr7
Multi Space Multi Rygsække Hues coloured Hype

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Hype Multi Rygsække Hues Multi coloured Space

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Multi Rygsække Hues coloured Multi Space Hype

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Jeans By Black Basic Capri Esprit Short Edc Shorts Cowboy dTn6f6

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

coloured Hype Space Hues Multi Rygsække MultiBlue Carmen Only Skinny Denim Jeans Fit Dark qHXqCc

Only Sonny Jeans Grey Flared Denim q8Zwpfq