Kappa Black Kappa Bash Træningssko Bash Træningssko B11w0qFxE
Rygsække Black Tamra Small Guess Backpack AS6Z6q Rygsække Black Tamra Small Guess Backpack AS6Z6q Rygsække Black Tamra Small Guess Backpack AS6Z6q Rygsække Black Tamra Small Guess Backpack AS6Z6q Rygsække Black Tamra Small Guess Backpack AS6Z6q Rygsække Black Tamra Small Guess Backpack AS6Z6q Rygsække Black Tamra Small Guess Backpack AS6Z6q Rygsække Black Tamra Small Guess Backpack AS6Z6q
X Salomon Ultra Magnet phantom bluebird Hikingsko Gtx 3 HUfnU4q
Tamra Guess Rygsække Small Backpack Black

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Rygsække Backpack Small Guess Tamra Black

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Black Rygsække Small Backpack Guess Tamra

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

wine Trekking Keen Støvler Mid Boots Peppercorn Tasting Terradora Wp xwwBfqtP0

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Tamra Small Guess Backpack Rygsække BlackMulti Bogs Gummistøvler Black Tall Crandall qw8ITzxP

4 Trail Black Hayate Mizuno Wave teaberry Løbesko IEgSw