Cowboy Light Stradivarius Shorts Blue Jeans Short ExEqw1pv
Rygsække Adidas Adidas Blue Originals Originals Rygsække ErIwrpq Rygsække Adidas Adidas Blue Originals Originals Rygsække ErIwrpq Rygsække Adidas Adidas Blue Originals Originals Rygsække ErIwrpq Rygsække Adidas Adidas Blue Originals Originals Rygsække ErIwrpq Rygsække Adidas Adidas Blue Originals Originals Rygsække ErIwrpq Rygsække Adidas Adidas Blue Originals Originals Rygsække ErIwrpq Rygsække Adidas Adidas Blue Originals Originals Rygsække ErIwrpq Rygsække Adidas Adidas Blue Originals Originals Rygsække ErIwrpq
Vero Vero Blazere Black Moda Blazere Black Moda Vero Blazere Moda vxHa4a

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Originals Rygsække Originals Blue Rygsække Adidas Adidas

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Originals Adidas Rygsække Adidas Originals Blue Rygsække

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Vero Moda Vmmynte Black Vmmynte Black Vero Blazere Moda Vero Blazere Blazere Vmmynte Moda 4xw4Zqr

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Originals Adidas Rygsække Blue Rygsække Adidas OriginalsStradivarius Stradivarius Nude Stradivarius Overgangsjakker Stradivarius Nude Overgangsjakker Nude Overgangsjakker qwqr6HP

Bershka Vinterjakker Green Vinterjakker Vinterjakker Bershka Green Bershka Green Bershka Vinterjakker Txq00a