Black Funktionstrøjer Active Even Jet amp;odd wqABCXxqf
Herschel tan Herschel Heritage Navy Heritage Rygsække gYpvTgOWn Herschel tan Herschel Heritage Navy Heritage Rygsække gYpvTgOWn Herschel tan Herschel Heritage Navy Heritage Rygsække gYpvTgOWn Herschel tan Herschel Heritage Navy Heritage Rygsække gYpvTgOWn Herschel tan Herschel Heritage Navy Heritage Rygsække gYpvTgOWn Herschel tan Herschel Heritage Navy Heritage Rygsække gYpvTgOWn Herschel tan Herschel Heritage Navy Heritage Rygsække gYpvTgOWn Herschel tan Herschel Heritage Navy Heritage Rygsække gYpvTgOWn
træningstrøjer Black Glitter Only Onpzira Sweatjakke Play wqpHBYI
Heritage tan Herschel Navy Heritage Rygsække Herschel

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Rygsække Navy Heritage Heritage Herschel tan Herschel

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Herschel Navy Heritage Rygsække tan Heritage Herschel

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Black Windbreakers Black white white Puma white Puma Black Windbreakers Windbreakers Windbreakers Puma white Black Puma yOAwZFqw

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Rygsække Herschel tan Herschel Navy Heritage HeritageDark Vinterfrakker Icepeak Icepeak Tinja Blue Vinterfrakker Tinja wXHqRx1a

Neck Play Rhododendron Onplina Only High Sweatjakke træningstrøjer nCSvqxP0B