Grey Blue Nike white Work Vapormax Plus Sneakers Sportswear diffused cool Air Blue qrvS8q
Black City Backpack Rygsække Logo Guess AvIwqfT Black City Backpack Rygsække Logo Guess AvIwqfT Black City Backpack Rygsække Logo Guess AvIwqfT Black City Backpack Rygsække Logo Guess AvIwqfT Black City Backpack Rygsække Logo Guess AvIwqfT Black City Backpack Rygsække Logo Guess AvIwqfT Black City Backpack Rygsække Logo Guess AvIwqfT Black City Backpack Rygsække Logo Guess AvIwqfT
Levi's® Sneakers Vernon Levi's® Regular Vernon Sneakers Black Vernon Black Black Regular Regular Levi's® Sneakers aqxETS1
Backpack Logo City Black Rygsække Guess

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Guess Logo Backpack Black Rygsække City

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Logo Backpack Black Guess City Rygsække

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Sneakers Yourturn Yourturn White Yourturn Sneakers White White White Sneakers Yourturn Sneakers 5F0wFXZq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

City Guess Black Logo Backpack RygsækkeSneakers Yourturn Black Yourturn Yourturn Sneakers Black Sneakers Yourturn Black Sneakers HAAwI

Yourturn Grey Sneakers Sneakers Yourturn Light pTq6w8p