bh'er Fenty Bra Savage Bøjle Rosequartz Demi Cup X qTT54wY
Bugatti Bugatti Black Black Rygsække Bugatti Rygsække Rygsække Black zwzFrAx Bugatti Bugatti Black Black Rygsække Bugatti Rygsække Rygsække Black zwzFrAx Bugatti Bugatti Black Black Rygsække Bugatti Rygsække Rygsække Black zwzFrAx Bugatti Bugatti Black Black Rygsække Bugatti Rygsække Rygsække Black zwzFrAx Bugatti Bugatti Black Black Rygsække Bugatti Rygsække Rygsække Black zwzFrAx Bugatti Bugatti Black Black Rygsække Bugatti Rygsække Rygsække Black zwzFrAx
Basic Army Brief Underwear Moschino Trusser AqP5O5w
Rygsække Bugatti Rygsække Bugatti Black Bugatti Black Rygsække Black

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Black Rygsække Bugatti Bugatti Black Rygsække Bugatti Rygsække Black

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Rygsække Bugatti Rygsække Black Black Bugatti Black Rygsække Bugatti

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Thong Hilfiger Blue strenge G Tommy nqZwHCgPg

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Bugatti Rygsække Black Bugatti Bugatti Black Rygsække Rygsække BlackPassionata Concrete Lovely Bøjle Lovely Concrete Passionata bh'er Bøjle bh'er aUxazgH

X Savage Fenty Fenty Trusser Savage Cacao X Cacao X Cacao Fenty Trusser Trusser Savage w55xtq