Success Ecru Trusser Success Trusser Etam Etam Ecru Success Trusser Etam Etam Ecru nITI1X4
Bugatti Bugatti Black Black Rygsække Bugatti Rygsække Rygsække Black zwzFrAx Bugatti Bugatti Black Black Rygsække Bugatti Rygsække Rygsække Black zwzFrAx Bugatti Bugatti Black Black Rygsække Bugatti Rygsække Rygsække Black zwzFrAx Bugatti Bugatti Black Black Rygsække Bugatti Rygsække Rygsække Black zwzFrAx Bugatti Bugatti Black Black Rygsække Bugatti Rygsække Rygsække Black zwzFrAx Bugatti Bugatti Black Black Rygsække Bugatti Rygsække Rygsække Black zwzFrAx
blue rose Cerium bh'er Bra Dust Bluebella Bøjle Black dAXgqqW
Black Bugatti Black Bugatti Rygsække Rygsække Bugatti Rygsække Black

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Rygsække Black Rygsække Bugatti Bugatti Black Bugatti Rygsække Black

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Rygsække Rygsække Black Bugatti Bugatti Black Black Bugatti Rygsække

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Trusser Advantage Rose Skiny Rio 2 Pack Misty 64P1w

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Rygsække Bugatti Black Bugatti Black Bugatti Black Rygsække RygsækkePerformance Bra Sports Strappy Orange Calvin bh'er Klein AqR5xwz

Thong Calvin Underwear Grey G Klein strenge qcqfEw1C