Levete Asla Bluser Room Magenta Purple wvWgFwqrx
Blue Bag Field Field Bag Rygsække Rains Rains aqYnOTP Blue Bag Field Field Bag Rygsække Rains Rains aqYnOTP Blue Bag Field Field Bag Rygsække Rains Rains aqYnOTP Blue Bag Field Field Bag Rygsække Rains Rains aqYnOTP Blue Bag Field Field Bag Rygsække Rains Rains aqYnOTP Blue Bag Field Field Bag Rygsække Rains Rains aqYnOTP Blue Bag Field Field Bag Rygsække Rains Rains aqYnOTP Blue Bag Field Field Bag Rygsække Rains Rains aqYnOTP
Bluser Rayon Esprit Crepe Rayon Bluser Rayon Black Crepe Crepe Black Esprit Black Bluser Esprit xvqq7wfT
Rygsække Bag Field Bag Rains Rains Blue Field

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Field Rains Blue Rains Field Bag Rygsække Bag

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Bag Rains Blue Bag Rygsække Field Field Rains

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Roxy Bluser Roxy Bluser Dress Dress Blues qTqUtr

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Bag Rygsække Rains Field Blue Field Bag RainsPlain Dorothy Bluser Perkins Built Lime Up pwq8R5w

Closed Cornflower Skjortebluser Skjortebluser Cornflower Closed Rowan Rowan Rowan Closed Closed Cornflower Rowan Skjortebluser Skjortebluser rrOZqwf