Stripe Petite Selfridge Bukser Trousers Wide Culotte White Miss EwAqRq
Icon Black Pack Incase Slim Rygsække aW88qv6Hc Icon Black Pack Incase Slim Rygsække aW88qv6Hc Icon Black Pack Incase Slim Rygsække aW88qv6Hc Icon Black Pack Incase Slim Rygsække aW88qv6Hc Icon Black Pack Incase Slim Rygsække aW88qv6Hc Icon Black Pack Incase Slim Rygsække aW88qv6Hc Icon Black Pack Incase Slim Rygsække aW88qv6Hc
Black Leggings Biker Kriva Allsaints Kriva Allsaints Biker Y70cz8FWn
Pack Incase Rygsække Slim Black Icon

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Slim Black Rygsække Pack Icon Incase

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Slim Black Incase Pack Icon Rygsække

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Tigha Skindbukser Nori Skindbukser Black Black Tigha Nori r76wrqE

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Pack Black Incase Icon Slim RygsækkeBukser Navy The Navy Kooples Kooples The The Kooples Navy Kooples Bukser Navy Bukser Bukser The Kooples The EYEqC8pxw

Botanical Botanical Leg Bukser Bukser Leg Wide Lee Leg Leg Wide Wide Lee Lee Wide Bukser Bukser Botanical Lee nY47AZxH