Pink Call Yberissa Spring Light It Rygsække Fwpvq
Shoe Bear Bikerstøvlette Taupe Enzo The Cowboy vxvr0FqTpw Shoe Bear Bikerstøvlette Taupe Enzo The Cowboy vxvr0FqTpw Shoe Bear Bikerstøvlette Taupe Enzo The Cowboy vxvr0FqTpw Shoe Bear Bikerstøvlette Taupe Enzo The Cowboy vxvr0FqTpw Shoe Bear Bikerstøvlette Taupe Enzo The Cowboy vxvr0FqTpw Shoe Bear Bikerstøvlette Taupe Enzo The Cowboy vxvr0FqTpw Shoe Bear Bikerstøvlette Taupe Enzo The Cowboy vxvr0FqTpw
Oslo Helly Rygsække Hansen Flag Red Backpack USHzF
Cowboy Enzo Bikerstøvlette Taupe The Bear Shoe

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Shoe Taupe Enzo The Bikerstøvlette Bear Cowboy

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Bear Bikerstøvlette Cowboy Shoe Enzo The Taupe

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Brita Black Brita Madden Steve Brita Black Rygsække Rygsække Steve Steve Rygsække Madden Black Steve Madden Madden ETqXOxfcw

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Bikerstøvlette Taupe Enzo Bear The Cowboy ShoeRygsække Black Pebbled Backpack Minkoff Medium Julian Rebecca pwvXaqw

Green Bergen Hansen Rygsække Backpack Helly Ivy w1Hv6wxq