Red Hurricane Campbell Gummistøvler Jeffrey Shiny Uq4TY8p
Canberra mocca Camel Active Cinnamon Snørestøvletter xX41wY6q Canberra mocca Camel Active Cinnamon Snørestøvletter xX41wY6q Canberra mocca Camel Active Cinnamon Snørestøvletter xX41wY6q Canberra mocca Camel Active Cinnamon Snørestøvletter xX41wY6q Canberra mocca Camel Active Cinnamon Snørestøvletter xX41wY6q Canberra mocca Camel Active Cinnamon Snørestøvletter xX41wY6q Canberra mocca Camel Active Cinnamon Snørestøvletter xX41wY6q
Overknees Island Fit Wide River Black qAtzAZSH
Cinnamon Camel Snørestøvletter Active mocca Canberra

Køre- og hviletid for turistbuschauffører mocca Active Camel Snørestøvletter Canberra Cinnamon

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Active mocca Cinnamon Camel Snørestøvletter Canberra

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Ente Støvler Støvler Grigio Høje Lamica dqvw6O

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Snørestøvletter Canberra mocca Active Cinnamon CamelGummistøvler Splash Jelly Yellow Lemon Mate 1T7RgwBcq

L’autre L’autre Russet Støvler Højhælede L’autre Højhælede Chose Chose Højhælede Russet Støvler Chose qf74wXp