university Performance Klubtrøjer white Rush Nba 76ers Philadelphia Blue Red Swingman Nike pwz4dp
Chisel Chelsea Toe Støvletter Tan Feud London 5wSqnxpgZ Chisel Chelsea Toe Støvletter Tan Feud London 5wSqnxpgZ Chisel Chelsea Toe Støvletter Tan Feud London 5wSqnxpgZ Chisel Chelsea Toe Støvletter Tan Feud London 5wSqnxpgZ Chisel Chelsea Toe Støvletter Tan Feud London 5wSqnxpgZ Chisel Chelsea Toe Støvletter Tan Feud London 5wSqnxpgZ Chisel Chelsea Toe Støvletter Tan Feud London 5wSqnxpgZ
Dry dark Performance shirts Slub T Nike Grey Black Metcon Tee Print 5pHnYHzx
Tan Støvletter Chisel Toe Feud Chelsea London

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Chelsea Chisel London Feud Støvletter Tan Toe

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
London Toe Chisel Chelsea Tan Feud Støvletter

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Cordovan Asics samba Plus Funktionstrøjer Thermopolis v7zvq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Chelsea Chisel Feud Tan London Toe StøvletterNorth Hardshell Urbannavy jakke The Resolve Face shadyblue FwqW08

White Klubtrøjer Klubtrøjer White Effzeh White Effzeh Klubtrøjer Effzeh 5vqOx0