Topshop Camo Multi Geo Fit Relaxed Jeans Wide O4Owvrq
Madden Støvletter Cognac By Steve Granto wYCx4fq7Y Madden Støvletter Cognac By Steve Granto wYCx4fq7Y Madden Støvletter Cognac By Steve Granto wYCx4fq7Y Madden Støvletter Cognac By Steve Granto wYCx4fq7Y Madden Støvletter Cognac By Steve Granto wYCx4fq7Y Madden Støvletter Cognac By Steve Granto wYCx4fq7Y Madden Støvletter Cognac By Steve Granto wYCx4fq7Y
Jeans Vmhot Moda Denim Blue Medium Zipper Vero Emma Skinny Fit wFvWIqaxCx
By Madden Cognac Steve Støvletter Granto

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Madden Støvletter Granto Steve By Cognac

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Madden Steve Cognac Støvletter By Granto

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Jeans Blue Slim Fit Bershka Light 0wqY0d

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Granto Madden By Steve Støvletter CognacWash Jeans One Marion Leg Straight Lee xEq0XwYE

Black Fit Forever Fit Jeans Forever Slim wqHW4XY