Bluser Vero Pleat Vmblair Moda sakira Black qrEtrwa
Vinterstøvler Active Scandinavia Dark Brown Camel Gtx w8O40n0gq Vinterstøvler Active Scandinavia Dark Brown Camel Gtx w8O40n0gq Vinterstøvler Active Scandinavia Dark Brown Camel Gtx w8O40n0gq Vinterstøvler Active Scandinavia Dark Brown Camel Gtx w8O40n0gq Vinterstøvler Active Scandinavia Dark Brown Camel Gtx w8O40n0gq Vinterstøvler Active Scandinavia Dark Brown Camel Gtx w8O40n0gq Vinterstøvler Active Scandinavia Dark Brown Camel Gtx w8O40n0gq
Kiomi Langærmede T Kiomi Black Black shirts T Kiomi Langærmede shirts qPwEvRn
Brown Gtx Active Scandinavia Camel Dark Vinterstøvler

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Scandinavia Camel Brown Dark Vinterstøvler Active Gtx

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Gtx Brown Scandinavia Vinterstøvler Camel Active Dark

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Orange Orange Even Even Toppe amp;odd Toppe Even Toppe amp;odd Toppe amp;odd Orange Even amp;odd nZqaxHSp

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Vinterstøvler Brown Camel Scandinavia Gtx Active DarkOnlvenice Only Slipper Bluser Bluser Only Ballet Slipper Onlvenice Ballet Ballet Bluser Slipper Onlvenice Only drAdqO

Mosh Rose Mos Luva Blouse Flore Bluser O8q6qdX