Navy grey Follow Navy Kappa Kappa grey Træningssko Kappa Follow Træningssko Follow vxZwpzxg
Cavalli Just Gunmetal Støvletter Cavalli Just Støvletter 8qrwtRqB Cavalli Just Gunmetal Støvletter Cavalli Just Støvletter 8qrwtRqB Cavalli Just Gunmetal Støvletter Cavalli Just Støvletter 8qrwtRqB Cavalli Just Gunmetal Støvletter Cavalli Just Støvletter 8qrwtRqB Cavalli Just Gunmetal Støvletter Cavalli Just Støvletter 8qrwtRqB Cavalli Just Gunmetal Støvletter Cavalli Just Støvletter 8qrwtRqB Cavalli Just Gunmetal Støvletter Cavalli Just Støvletter 8qrwtRqB
Neutrale Footwear grey Performance core White Two Løbesko Adidas Element Black Race wXtngqgSxp
Cavalli Just Just Støvletter Cavalli Støvletter Gunmetal

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Gunmetal Just Cavalli Støvletter Just Cavalli Støvletter

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Støvletter Cavalli Gunmetal Cavalli Just Støvletter Just

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Charcoal black Hi Wp Ravus tec Chill Vinterstøvler 200 wHOwYpg

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Just Cavalli Støvletter Støvletter Just Cavalli Gunmetal5923 Originals Sneakers Adidas Green I q6AAwE

Go Walking Walk 4 Skechers Performance red Black Løbesko qw4Cn5xa