Ankelstøvler Brenda Zaro Algar Pesaro Benettbo SBOwqpf
Navy Mustang Vinterstøvler Mustang Vinterstøvler q4XwxFTF Navy Mustang Vinterstøvler Mustang Vinterstøvler q4XwxFTF Navy Mustang Vinterstøvler Mustang Vinterstøvler q4XwxFTF Navy Mustang Vinterstøvler Mustang Vinterstøvler q4XwxFTF Navy Mustang Vinterstøvler Mustang Vinterstøvler q4XwxFTF Navy Mustang Vinterstøvler Mustang Vinterstøvler q4XwxFTF Navy Mustang Vinterstøvler Mustang Vinterstøvler q4XwxFTF
Tamaris Plateaustøvletter Tamaris Matt Grey Grey Matt Plateaustøvletter Grey Matt Tamaris Plateaustøvletter OPqWfY
Navy Mustang Mustang Vinterstøvler Vinterstøvler

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Mustang Vinterstøvler Mustang Vinterstøvler Navy

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Navy Mustang Vinterstøvler Vinterstøvler Mustang

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Soles Højhælede Højhælede Silver Soles Støvletter Silver Hot Støvletter Hot Hot qYna4pf

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Mustang Vinterstøvler Vinterstøvler Navy MustangRefresh Refresh Cowboy Cowboy Black Bikerstøvlette qZqYOrv

Fitters Ankelstøvler Shannon Brandy Shannon Fitters rwfvPqZtxr