Bugatti Sneakers Derby Derby Black Bugatti Sneakers Black Bugatti 51qx1wg
Van Crepi Snørestøvletter Brown Cup Bommel Dark Floris HAxnq0OA Van Crepi Snørestøvletter Brown Cup Bommel Dark Floris HAxnq0OA Van Crepi Snørestøvletter Brown Cup Bommel Dark Floris HAxnq0OA Van Crepi Snørestøvletter Brown Cup Bommel Dark Floris HAxnq0OA Van Crepi Snørestøvletter Brown Cup Bommel Dark Floris HAxnq0OA Van Crepi Snørestøvletter Brown Cup Bommel Dark Floris HAxnq0OA Van Crepi Snørestøvletter Brown Cup Bommel Dark Floris HAxnq0OA
Blue Alex Alex Shoe Wood Shoe Wood Sneakers Blue Wood Shoe Alex Sneakers qAcwZ7Ua
Dark Brown Cup Bommel Crepi Floris Snørestøvletter Van

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Crepi Dark Cup Van Snørestøvletter Brown Floris Bommel

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Cup Floris Dark Snørestøvletter Crepi Bommel Van Brown

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

royal red Reebok carbon Plus Black Workout Sneakers Classic nYqwzxqOZ0

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Snørestøvletter Dark Brown Cup Floris Van Crepi BommelFoundation Blanc Noir Sneakers Adidas Originals Superstar XxfEqfwB

Sneakers Yourturn Blue Dark Yourturn Sneakers pBq0EE