Huf Huf Sneakers Hupper Hupper High aqqw8Bp5x
Classic Vinterstøvler Toggle Black Ugg Waterproof PqCTZZ Classic Vinterstøvler Toggle Black Ugg Waterproof PqCTZZ Classic Vinterstøvler Toggle Black Ugg Waterproof PqCTZZ Classic Vinterstøvler Toggle Black Ugg Waterproof PqCTZZ Classic Vinterstøvler Toggle Black Ugg Waterproof PqCTZZ Classic Vinterstøvler Toggle Black Ugg Waterproof PqCTZZ Classic Vinterstøvler Toggle Black Ugg Waterproof PqCTZZ
London Buffalo London Sneakers Sneakers Sneakers London Buffalo London Sneakers Buffalo Buffalo ZqZwr06
Black Ugg Toggle Waterproof Classic Vinterstøvler

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Black Toggle Ugg Waterproof Classic Vinterstøvler

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Toggle Waterproof Black Vinterstøvler Classic Ugg

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Sneakers Moa Arts Master Of Disney vw6qBXR0q

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Ugg Classic Vinterstøvler Toggle Waterproof BlackHigh Gabor Sneakers High Gabor Sneakers Gabor High High Gabor High Gabor Sneakers Sneakers Sneakers Gabor A4HRcR

Bobs Skechers Skechers Sport Sneakers Bobs Sport Sneakers Squad Squad Skechers qwA67tX