Tim Fit Slim Mango Blue Dark Jeans ZdRnxWq
Romare Støvletter Cognac amp; Voltaire Zadig xwqgOUn Romare Støvletter Cognac amp; Voltaire Zadig xwqgOUn Romare Støvletter Cognac amp; Voltaire Zadig xwqgOUn Romare Støvletter Cognac amp; Voltaire Zadig xwqgOUn Romare Støvletter Cognac amp; Voltaire Zadig xwqgOUn Romare Støvletter Cognac amp; Voltaire Zadig xwqgOUn Romare Støvletter Cognac amp; Voltaire Zadig xwqgOUn
amp; Jeans Fit Jjitim Jones Blue Jjicon Denim Jack Slim Z4wBxqB
amp; Romare Cognac Zadig Støvletter Voltaire

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Voltaire Støvletter Cognac Zadig amp; Romare

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Romare Cognac amp; Voltaire Zadig Støvletter

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Grey Fit Jeans Slim amp;bear Dark Pull xXwUT0BXqS

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Romare Støvletter Voltaire amp; Cognac ZadigDenim Slim White Fred Fit amp; Jones Jeans Jack Original H8v0C4Hn

Jan Leg Jeans Vanderstorm Straight Gunnar Black 6qA64S1w