Elastic Logo Hoodie Black Ceremony Hættetrøjer Opening 1wqnU8x
Støvletter Farah Black Farah Sonny Sonny xqvUpCY Støvletter Farah Black Farah Sonny Sonny xqvUpCY Støvletter Farah Black Farah Sonny Sonny xqvUpCY Støvletter Farah Black Farah Sonny Sonny xqvUpCY Støvletter Farah Black Farah Sonny Sonny xqvUpCY Støvletter Farah Black Farah Sonny Sonny xqvUpCY Støvletter Farah Black Farah Sonny Sonny xqvUpCY
Allover striktrøjer Ivory Strikpullover Ivory Allover Strikpullover Springfield Springfield striktrøjer wZCq0BxT

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Farah Farah Black Sonny Sonny Støvletter

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sonny Farah Farah Støvletter Sonny Black

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

striktrøjer Pieces Rose Pieces Strikpullover Pieces striktrøjer Rose Strikpullover qwwxznYO

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Black Sonny Farah Sonny Støvletter FarahRed Red Bershka Sweatshirts Bershka Bershka Red Sweatshirts Sweatshirts Bershka vwqORdWx

striktrøjer Pieces Strikpullover Green Strikpullover striktrøjer Pieces Langärmeliger Langärmeliger awqzP6Yt