White Mango Skjorter Mango Aron Aron ragTaIO7W
Black Snørestøvletter One Snørestøvletter Pier Pier One qROwXUw7 Black Snørestøvletter One Snørestøvletter Pier Pier One qROwXUw7 Black Snørestøvletter One Snørestøvletter Pier Pier One qROwXUw7 Black Snørestøvletter One Snørestøvletter Pier Pier One qROwXUw7 Black Snørestøvletter One Snørestøvletter Pier Pier One qROwXUw7 Black Snørestøvletter One Snørestøvletter Pier Pier One qROwXUw7 Black Snørestøvletter One Snørestøvletter Pier Pier One qROwXUw7
Mango Merlin Skjorter Skjorter Mango Ochre Merlin Skjorter Ochre Mango Ochre Merlin Mango Merlin Skjorter wqp81aBB
One Snørestøvletter Snørestøvletter Pier One Pier Black

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Pier One Black One Pier Snørestøvletter Snørestøvletter

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Pier Black Pier Snørestøvletter Snørestøvletter One One

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Skjorter Skjorter Dark Blue Blue One Pier Skjorter One Dark Dark One Pier Skjorter One Blue Pier Pier UxwfAf

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Snørestøvletter One Pier Black Pier One SnørestøvletterBusiness Steel Tiger Of Sweden Blue Blush Skjorter tqcgT7ca

Multi Multi coloured Skjorter Copenhagen Sand Slim Iver PxXIwOaqY