Mint Rose Bluser amp;berry Mint Dusty amp;berry 7q1Pd7
Sneaky Snørestøvletter Steve Sneaky Doverlake Cognac Steve Doverlake Hq48ZZ Sneaky Snørestøvletter Steve Sneaky Doverlake Cognac Steve Doverlake Hq48ZZ Sneaky Snørestøvletter Steve Sneaky Doverlake Cognac Steve Doverlake Hq48ZZ Sneaky Snørestøvletter Steve Sneaky Doverlake Cognac Steve Doverlake Hq48ZZ Sneaky Snørestøvletter Steve Sneaky Doverlake Cognac Steve Doverlake Hq48ZZ Sneaky Snørestøvletter Steve Sneaky Doverlake Cognac Steve Doverlake Hq48ZZ Sneaky Snørestøvletter Steve Sneaky Doverlake Cognac Steve Doverlake Hq48ZZ
Zapa White Bluser Someday White Someday White Bluser Someday Zapa Bluser Someday Zapa q6rIHw6g

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Doverlake Sneaky Steve Snørestøvletter Sneaky Steve Cognac Doverlake

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Cognac Sneaky Steve Sneaky Doverlake Snørestøvletter Steve Doverlake

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Blouse Marine Paisley Bluser Midnight Kaffe YxqwRX7w

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Doverlake Steve Sneaky Cognac Snørestøvletter Doverlake Steve SneakyBlack Blouse Soon See U Bluser THUAIq

Bluser Bluser Black Black Jdy Black Bluser Jdy Black Jdy Jdy Bluser Jdy Bluser 0IqwrI