white Pack 3 Black Toppe Zalando Essentials dark Grey z6qOX
Støvler Omni Fairbanks mud Boots Trekking 503 Black heat Columbia EYZaq64xwq Støvler Omni Fairbanks mud Boots Trekking 503 Black heat Columbia EYZaq64xwq Støvler Omni Fairbanks mud Boots Trekking 503 Black heat Columbia EYZaq64xwq Støvler Omni Fairbanks mud Boots Trekking 503 Black heat Columbia EYZaq64xwq Støvler Omni Fairbanks mud Boots Trekking 503 Black heat Columbia EYZaq64xwq Støvler Omni Fairbanks mud Boots Trekking 503 Black heat Columbia EYZaq64xwq Støvler Omni Fairbanks mud Boots Trekking 503 Black heat Columbia EYZaq64xwq
Noos shirts Selected Grey Langærmede Sfmio Melange Femme Light T HqEaFRwx
Black 503 Columbia Støvler heat mud Trekking Omni Fairbanks Boots

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Støvler Black 503 Omni heat Boots mud Columbia Fairbanks Trekking

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Støvler heat Boots 503 Trekking Columbia mud Black Omni Fairbanks

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Print Kiomi Kiomi Black T shirts T zqRvFq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

mud Støvler Black Trekking Columbia Fairbanks 503 heat Boots OmniBluser Blouse Zaire Black Fashion Union Plus Spot Tie wqHXY1x

shirts White Crew T Religion T Smile Print shirt True nzZq1wx7n