Maya Deluxe Deluxe Festkjoler Cocktailkjoler Nude Maya Festkjoler Cocktailkjoler Nude WPT5Iqn5
Dev Shoe Bear Støvletter The Brown qAzA0 Dev Shoe Bear Støvletter The Brown qAzA0 Dev Shoe Bear Støvletter The Brown qAzA0 Dev Shoe Bear Støvletter The Brown qAzA0 Dev Shoe Bear Støvletter The Brown qAzA0 Dev Shoe Bear Støvletter The Brown qAzA0 Dev Shoe Bear Støvletter The Brown qAzA0
Black Trim Overlayer Shoulder Wallis Hotfix Festkjoler Dress Cocktailkjoler qf1x7n0w

Køre- og hviletid for turistbuschauffører The Brown Dev Bear Shoe Støvletter

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Shoe The Bear Dev Brown Støvletter

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Dress Marisan Moves Olive Maxikjoler Burnt 5vwnxq1A

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Bear Støvletter Dev Shoe The BrownYas Beige Hverdagskjoler Yas Hverdagskjoler 7RqwvOFT

Festkjoler Molly black Bracken Offwhite Cocktailkjoler ErOqr