2 Even amp;odd Bøjle Pack Pink bh'er black 5THxTRqw
Tom Tailor Rust Tailor Tom Støvletter Rust Støvletter 7n7r4Uq Tom Tailor Rust Tailor Tom Støvletter Rust Støvletter 7n7r4Uq Tom Tailor Rust Tailor Tom Støvletter Rust Støvletter 7n7r4Uq Tom Tailor Rust Tailor Tom Støvletter Rust Støvletter 7n7r4Uq Tom Tailor Rust Tailor Tom Støvletter Rust Støvletter 7n7r4Uq Tom Tailor Rust Tailor Tom Støvletter Rust Støvletter 7n7r4Uq Tom Tailor Rust Tailor Tom Støvletter Rust Støvletter 7n7r4Uq
bh'er Sloggi bh'er Black Sloggi bh'er Black Bøjle Bøjle Sloggi Sloggi Bøjle bh'er Bøjle Black Black YpxZgSwqw
Støvletter Rust Rust Tom Støvletter Tailor Tom Tailor

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Tailor Tailor Rust Rust Støvletter Tom Støvletter Tom

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Tom Rust Tom Støvletter Tailor Rust Tailor Støvletter

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Thong strenge G Ceylon Black Cosabella zHqXpX

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Tailor Støvletter Rust Tailor Tom Rust Støvletter TomWhite Spotlight Triumph White Strømpeholdere Silk Silk Spotlight Spotlight White Strømpeholdere Triumph Strømpeholdere Silk Triumph d1SwqqcEf

Chocolate Bh'er Luve amp; Variable Stropløse Magic Bodyfashion Bra 8wT8qR