Strikjakke cardigans J Jackie crew Bright Cerise xqEwEYtr
Zign Zign Støvletter Black Zign Støvletter Black 7qSZ6Z Zign Zign Støvletter Black Zign Støvletter Black 7qSZ6Z Zign Zign Støvletter Black Zign Støvletter Black 7qSZ6Z Zign Zign Støvletter Black Zign Støvletter Black 7qSZ6Z Zign Zign Støvletter Black Zign Støvletter Black 7qSZ6Z Zign Zign Støvletter Black Zign Støvletter Black 7qSZ6Z Zign Zign Støvletter Black Zign Støvletter Black 7qSZ6Z
Strikpullover Versace Versace Jeans Ghiaccio striktrøjer Versace Jeans Strikpullover Ghiaccio Jeans striktrøjer rrwqET8

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Black Zign Zign Støvletter Støvletter Zign Black

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Zign Støvletter Black Zign Støvletter Zign Black

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Medium Strikjakke cardigans Vmtasty Coatigan Fullneedle Moda Name Tall Melange Grey Vero fR8Swqf

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Støvletter Støvletter Zign Zign Black Black ZignDecadent Slfregina Neck Femme striktrøjer O Selected Chocolate Strikpullover Fw4fHxq

Basic striktrøjer Esprit By Blue Strikpullover Lavender Edc qHEw8xUIw