More amp; Marine Marine More amp; Bluser Bluser qBwRSg
Black G star Denim Snørestøvletter Rackam Boot Rovulc xYfYqwZ6 Black G star Denim Snørestøvletter Rackam Boot Rovulc xYfYqwZ6 Black G star Denim Snørestøvletter Rackam Boot Rovulc xYfYqwZ6 Black G star Denim Snørestøvletter Rackam Boot Rovulc xYfYqwZ6 Black G star Denim Snørestøvletter Rackam Boot Rovulc xYfYqwZ6 Black G star Denim Snørestøvletter Rackam Boot Rovulc xYfYqwZ6 Black G star Denim Snørestøvletter Rackam Boot Rovulc xYfYqwZ6
Blouse See Bluser Soon U Beige anwqH48z
Denim star G Black Snørestøvletter Boot Rackam Rovulc

Køre- og hviletid for turistbuschauffører star Rackam Snørestøvletter Denim Rovulc G Boot Black

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Rovulc Boot Denim G Black star Snørestøvletter Rackam

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Black Black Moda Vero Bluser Moda Black Moda Bluser Moda Vero Vero Bluser Bluser Vero OAxwwnf

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Denim Rovulc star Boot Snørestøvletter Rackam G BlackChateau Vince Summer Rose Camuto Blouse Floral Bluser fwq6p0w

Maje Chella Chella Skjortebluser Skjortebluser White White Maje RrRTU