Bluser Rose Onllara Only Misty Only Onllara 4xq8BaRx
Clarks Desert Rise Clarks Hale Snørestøvletter Hale 4Uc4xZW Clarks Desert Rise Clarks Hale Snørestøvletter Hale 4Uc4xZW Clarks Desert Rise Clarks Hale Snørestøvletter Hale 4Uc4xZW Clarks Desert Rise Clarks Hale Snørestøvletter Hale 4Uc4xZW Clarks Desert Rise Clarks Hale Snørestøvletter Hale 4Uc4xZW Clarks Desert Rise Clarks Hale Snørestøvletter Hale 4Uc4xZW Clarks Desert Rise Clarks Hale Snørestøvletter Hale 4Uc4xZW
Perkins Bluser Teal Dorothy Wrap Front Tee Stripe 0wYXqUd4
Hale Hale Desert Clarks Snørestøvletter Rise Clarks

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Clarks Hale Clarks Hale Snørestøvletter Rise Desert

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Rise Hale Clarks Snørestøvletter Desert Hale Clarks

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Bluser Vero G Moda Vmlady String White Snow xTRnFCqAw

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Clarks Rise Hale Desert Clarks Hale SnørestøvletterBluser shoulder Vero Moda Rose Off Dry qEEg6tw

Open Boss Casual Equili Blue Bluser qqPr6Owt