Vintage striktrøjer American Melange Woxilen Strikpullover Grapefruit 1Fpqf6R
River Snørestøvletter Island Khaki River Island 1UdqW0q River Snørestøvletter Island Khaki River Island 1UdqW0q River Snørestøvletter Island Khaki River Island 1UdqW0q River Snørestøvletter Island Khaki River Island 1UdqW0q River Snørestøvletter Island Khaki River Island 1UdqW0q River Snørestøvletter Island Khaki River Island 1UdqW0q River Snørestøvletter Island Khaki River Island 1UdqW0q
Co Coral Red amp; Strikpullover striktrøjer Betty HSqwfg4x

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Island River Snørestøvletter Khaki Island River

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Island River River Snørestøvletter Island Khaki

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

cardigans Grey Nessie Melange Soyaconcept Combi Strikjakke q4EwRUa

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Khaki Island Snørestøvletter River River IslandGreen Macaw Holzweiler striktrøjer Melange Strikpullover Light 0HqIH

Heidrun Nümph Caviar Caviar Sweatshirts Heidrun Nümph Sweatshirts Nümph Heidrun wAYwqrz