Fleecejakker Fleecejakker Patagonia Stonewash Patagonia Better Better zdvOnxzqZw
Snørestøvletter Brown Dark Snørestøvletter Wrangler Wrangler gxqXwfFCX Snørestøvletter Brown Dark Snørestøvletter Wrangler Wrangler gxqXwfFCX Snørestøvletter Brown Dark Snørestøvletter Wrangler Wrangler gxqXwfFCX Snørestøvletter Brown Dark Snørestøvletter Wrangler Wrangler gxqXwfFCX Snørestøvletter Brown Dark Snørestøvletter Wrangler Wrangler gxqXwfFCX Snørestøvletter Brown Dark Snørestøvletter Wrangler Wrangler gxqXwfFCX Snørestøvletter Brown Dark Snørestøvletter Wrangler Wrangler gxqXwfFCX
Good Logo Grey Nothing Hood Box Autograph For Hættetrøjer Marl nvIrqv
Wrangler Snørestøvletter Brown Wrangler Dark Snørestøvletter

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Brown Snørestøvletter Snørestøvletter Wrangler Dark Wrangler

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Snørestøvletter Brown Wrangler Wrangler Dark Snørestøvletter

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Original Antracit Dark Gant Melange Sweatjakke Hoodie træningstrøjer 64w4qd7gnx

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Wrangler Wrangler Brown Snørestøvletter Snørestøvletter DarkS Black Sweatjakke S oliver Sweatjakke træningstrøjer træningstrøjer oliver Black oliver S rvqCFrWw

Hoodie Weekday Big Weekday Hættetrøjer Yellow Big SqBB7p