Grey Korte Pieces Coatigan Dark Melange Frakker Pcdorita qf4OCU
Aftermath Black Snørestøvletter Boot Buckle Laceup qgaqxRf Aftermath Black Snørestøvletter Boot Buckle Laceup qgaqxRf Aftermath Black Snørestøvletter Boot Buckle Laceup qgaqxRf Aftermath Black Snørestøvletter Boot Buckle Laceup qgaqxRf Aftermath Black Snørestøvletter Boot Buckle Laceup qgaqxRf Aftermath Black Snørestøvletter Boot Buckle Laceup qgaqxRf Aftermath Black Snørestøvletter Boot Buckle Laceup qgaqxRf
striktrøjer Strikpullover Moda 4 3 Misty Vero Rose Vmmalena BqFa4Bw

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Black Aftermath Snørestøvletter Boot Buckle Laceup

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Aftermath Black Laceup Snørestøvletter Buckle Boot

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Frieda amp; Grey Sterling cardigans Freddies Strikjakke rxAwaqYHrU

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Boot Aftermath Laceup Snørestøvletter Black BuckleLight Melange striktrøjer Grey Strikpullover Mama Field Anna IBTAq0I

Walou Grey Open Tommy Strikpullover Hilfiger striktrøjer BHwqBYa5