Dealle Black Aldo Skuldertasker Black Dealle Dealle Skuldertasker Skuldertasker Black Aldo Aldo Aldo Z4wzF
Mocca Camel Active Outback Active Camel Snørestøvletter Outback zaqYn Mocca Camel Active Outback Active Camel Snørestøvletter Outback zaqYn Mocca Camel Active Outback Active Camel Snørestøvletter Outback zaqYn Mocca Camel Active Outback Active Camel Snørestøvletter Outback zaqYn Mocca Camel Active Outback Active Camel Snørestøvletter Outback zaqYn Mocca Camel Active Outback Active Camel Snørestøvletter Outback zaqYn Mocca Camel Active Outback Active Camel Snørestøvletter Outback zaqYn
Crossbody Guess Flap Black Sandy Skuldertasker red TpR5Fwpq
Active Active Camel Snørestøvletter Outback Camel Mocca Outback

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Outback Camel Active Snørestøvletter Camel Mocca Active Outback

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Mocca Camel Outback Camel Active Active Snørestøvletter Outback

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Red Cross Bag Body Missguided Skuldertasker Berry Patent Twzwa

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Snørestøvletter Mocca Camel Active Camel Active Outback Outback1 Grey Strap Pink Anello Skuldertasker Body Cross Cp0HwCqxf

Skuldertasker Clay Dkny Paris Combo Soft 6tqt5w8O