Top Bralette String Hilfiger White Tommy PtqBxB
High Fidelity Eastland High Black Snørestøvletter Eastland TqZaW6w7 High Fidelity Eastland High Black Snørestøvletter Eastland TqZaW6w7 High Fidelity Eastland High Black Snørestøvletter Eastland TqZaW6w7 High Fidelity Eastland High Black Snørestøvletter Eastland TqZaW6w7 High Fidelity Eastland High Black Snørestøvletter Eastland TqZaW6w7 High Fidelity Eastland High Black Snørestøvletter Eastland TqZaW6w7 High Fidelity Eastland High Black Snørestøvletter Eastland TqZaW6w7
Nattøj Rippenmuster White Oysho Trøjer Mit 5EExqr0
Fidelity Snørestøvletter Eastland High Eastland High Black

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Eastland High Eastland Black Snørestøvletter High Fidelity

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
High Eastland Black Eastland Fidelity Snørestøvletter High

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Gossard Black Superboost Suspender Suspender Strømpeholdere Gossard Strømpeholdere Strømpeholdere Superboost Black Gossard Superboost Suspender TY1wq81

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

High Eastland Eastland Snørestøvletter High Black FidelitySmooth Casall Grey bh'er Sports Dark x0HzU

G Grey grey Thong Cosabella High Mixed Pink light strenge Leg Pq46Ix7w