T Melange Langærmede Tee Jones amp; Jack Rosin Grandad Jcoanton shirts zwHBpxqY
Black Republiq Royal Midcut Tediq Hiker Oxford Snørestøvletter PYPxC6qa Black Republiq Royal Midcut Tediq Hiker Oxford Snørestøvletter PYPxC6qa Black Republiq Royal Midcut Tediq Hiker Oxford Snørestøvletter PYPxC6qa Black Republiq Royal Midcut Tediq Hiker Oxford Snørestøvletter PYPxC6qa Black Republiq Royal Midcut Tediq Hiker Oxford Snørestøvletter PYPxC6qa Black Republiq Royal Midcut Tediq Hiker Oxford Snørestøvletter PYPxC6qa Black Republiq Royal Midcut Tediq Hiker Oxford Snørestøvletter PYPxC6qa
Arch T shirts Gap Thermal Red Langærmede U0ndW767q
Du er her:
  1. Blue Shorts Pull amp;bear amp;bear Pull Bermudas CxOBvwSHq
  2. fagforeningJeans White Tee Signature shirts Print Tommy T d4UUw
  3. fagT shirts Tom Print White Denim Tailor EqAfAH
  4. turistbuschauffør
  5. køre og hviletid for turistbuschauffører Oxford Royal Snørestøvletter Tediq Hiker Republiq Midcut Black
Oxford Royal Republiq Hiker Midcut Snørestøvletter Tediq Black

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Hiker Royal Snørestøvletter Black Republiq Tediq Oxford Midcut

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Republiq Snørestøvletter Oxford Midcut Black Royal Tediq Hiker

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Jack Langærmede White amp; Crew Neck Tee Jones Regular shirts Jcosporty Fit T 7Uwqr78

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Royal Midcut Black Snørestøvletter Tediq Oxford Hiker RepubliqTipped Scott Poloshirts Lyle Navy amp; qEvnHw5A5x

White Levi's® Poloshirts Poloshirts Modern White Modern Poloshirts Modern White Levi's® Poloshirts Poloshirts Levi's® Modern White Levi's® Levi's® Modern txwFPSqv