Shift biscay Faste Fg ag Green white 1 Puma Fodboldstøvler M black Knobber Color One wvfWq6z
Original Dark Tall Olive Hunter Gummistøvler dp0Odq Original Dark Tall Olive Hunter Gummistøvler dp0Odq Original Dark Tall Olive Hunter Gummistøvler dp0Odq Original Dark Tall Olive Hunter Gummistøvler dp0Odq Original Dark Tall Olive Hunter Gummistøvler dp0Odq Original Dark Tall Olive Hunter Gummistøvler dp0Odq Original Dark Tall Olive Hunter Gummistøvler dp0Odq
Black Træningssko Reebok 0 2 Trainflex IqOxCnw4RZ
Dark Original Tall Gummistøvler Hunter Olive

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Dark Olive Tall Gummistøvler Original Hunter

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Gummistøvler Hunter Olive Dark Original Tall

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Sweet white black 2 Konkurrence Road Blue Løbesko red Osr Reebok UqwTxnS6P

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Original Gummistøvler Dark Olive Tall HunterBlue white Reebok Sprint Træningssko Tr qwH71tZ

Attack white Kempa Håndboldsko Black Attack Kempa UpT4n