Rygsække Sulphur Kayla Green Und Pferdgarten Baum qwptx0vp
Walk Black Buckle Støvletter Starman Ziggy London 7qP7AT Walk Black Buckle Støvletter Starman Ziggy London 7qP7AT Walk Black Buckle Støvletter Starman Ziggy London 7qP7AT Walk Black Buckle Støvletter Starman Ziggy London 7qP7AT Walk Black Buckle Støvletter Starman Ziggy London 7qP7AT Walk Black Buckle Støvletter Starman Ziggy London 7qP7AT Walk Black Buckle Støvletter Starman Ziggy London 7qP7AT
Jost Jost Farum White Off Rygsække Farum 88zqxwH

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Walk Ziggy Black Buckle Støvletter London Starman

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Ziggy Starman Walk Buckle Black London Støvletter

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Roll Top Rygsække Grey Ex black Chrome Industries Urban qtHHg

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Starman Walk Black Støvletter London Ziggy BuckleRebecca Julian Medium Rygsække Pebbled Minkoff Backpack Red FqFwTH

Rygsække Skylar Skylar Black Black Picard Picard Rygsække Rygsække Black Picard Picard Skylar Skylar IqwrId