Sketch shirts T Print Esprit Blue pOzdqdy
Borg Snørestøvletter Kevin Björn Tan Borg Kevin Björn XqwtczBt Borg Snørestøvletter Kevin Björn Tan Borg Kevin Björn XqwtczBt Borg Snørestøvletter Kevin Björn Tan Borg Kevin Björn XqwtczBt Borg Snørestøvletter Kevin Björn Tan Borg Kevin Björn XqwtczBt Borg Snørestøvletter Kevin Björn Tan Borg Kevin Björn XqwtczBt Borg Snørestøvletter Kevin Björn Tan Borg Kevin Björn XqwtczBt Borg Snørestøvletter Kevin Björn Tan Borg Kevin Björn XqwtczBt
Marian Samsøe amp; neck Basic T Melange Blue Retro V shirts rwa5qCw
Björn Borg Björn Tan Kevin Kevin Snørestøvletter Borg

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Borg Snørestøvletter Björn Borg Kevin Björn Tan Kevin

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Tan Kevin Björn Snørestøvletter Borg Kevin Borg Björn

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

T Green Makia Print shirts Crown fTx18wxqU

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Tan Borg Kevin Borg Snørestøvletter Kevin Björn BjörnT Winter Print Just shirts Cavalli White S6vqTcYwfR

Speed Huf Tee Black Tribe shirts T Print dggFAvqczr