Button Dress Ink Lost Wrap Jerseykjoler In Blue Print Plus Leoaprd ET1EIqw
Sport Waterproof Mud Sorel Snørestøvletter Hiker Madson znfw8O Sport Waterproof Mud Sorel Snørestøvletter Hiker Madson znfw8O Sport Waterproof Mud Sorel Snørestøvletter Hiker Madson znfw8O Sport Waterproof Mud Sorel Snørestøvletter Hiker Madson znfw8O Sport Waterproof Mud Sorel Snørestøvletter Hiker Madson znfw8O Sport Waterproof Mud Sorel Snørestøvletter Hiker Madson znfw8O Sport Waterproof Mud Sorel Snørestøvletter Hiker Madson znfw8O
River Petite Black River Island Island Island Black River Petite Blusekjoler Blusekjoler S6navrS

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Snørestøvletter Mud Madson Hiker Waterproof Sorel Sport

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Snørestøvletter Madson Hiker Sport Mud Waterproof Sorel

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Tesla Gallakjole Black Tfnc Tesla Gallakjole Tesla Tfnc Black Tesla Tfnc Gallakjole Black Tfnc EnqwxUHBS

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Mud Sport Hiker Snørestøvletter Madson Waterproof SorelHugo Black Etuikjoler Black Hugo Etuikjoler Hugo Karien Etuikjoler Karien Black Karien Hugo tU5qxBHw

Miss Bodycon Red Cocktailkjoler Dress Sweetheart Selfridge Festkjoler PnqwPvZ