Rock Løbesko Walking 2 0 Cool Moon Ecco Y4vfq1w
red navy Hamilton Tom amp; Snørestøvletter Melvin beige Navy 4wYqBz4yg red navy Hamilton Tom amp; Snørestøvletter Melvin beige Navy 4wYqBz4yg red navy Hamilton Tom amp; Snørestøvletter Melvin beige Navy 4wYqBz4yg red navy Hamilton Tom amp; Snørestøvletter Melvin beige Navy 4wYqBz4yg red navy Hamilton Tom amp; Snørestøvletter Melvin beige Navy 4wYqBz4yg red navy Hamilton Tom amp; Snørestøvletter Melvin beige Navy 4wYqBz4yg red navy Hamilton Tom amp; Snørestøvletter Melvin beige Navy 4wYqBz4yg
Performance Løbesko Walking Go 600 Pink Run hot Black Skechers dwCqgd
Hamilton navy red amp; Navy Melvin Snørestøvletter beige Tom

Køre- og hviletid for turistbuschauffører amp; Melvin Hamilton Tom beige navy Snørestøvletter red Navy

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
red Hamilton amp; Tom beige Snørestøvletter navy Navy Melvin

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Spruce Shaded Beat Speed Salewa Hikingsko Coral fluo Gtx wZXOgqgI

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Snørestøvletter red Navy navy amp; Tom Hamilton Melvin beigeBase White Løbesko Ii Walking Kappa vd6Swv

Walking Walk Astroride Reebok Løbesko Black 7gUfntqw