Lidda Nederdele Ltb Hilara Jeansnederdel Wash Cowboy An6xdCwdq
Snørestøvletter Factor Footwear Wp Black Cat Thinslulate gfHIwTq Snørestøvletter Factor Footwear Wp Black Cat Thinslulate gfHIwTq Snørestøvletter Factor Footwear Wp Black Cat Thinslulate gfHIwTq Snørestøvletter Factor Footwear Wp Black Cat Thinslulate gfHIwTq Snørestøvletter Factor Footwear Wp Black Cat Thinslulate gfHIwTq Snørestøvletter Factor Footwear Wp Black Cat Thinslulate gfHIwTq Snørestøvletter Factor Footwear Wp Black Cat Thinslulate gfHIwTq
A Be Nederdel Nederdele snit A formede Aline Abrand Wanna Jeans Skirt xwUYqX4nvA
Cat Snørestøvletter Footwear Thinslulate Factor Black Wp

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Wp Factor Cat Snørestøvletter Thinslulate Footwear Black

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Black Cat Wp Factor Footwear Thinslulate Snørestøvletter

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Tom Nederdele A Skirt A Grey Tailor formede Stretch Nederdel snit q7HRB

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Thinslulate Black Cat Wp Factor Footwear SnørestøvletterPrint Jeansnederdel Nederdele Cowboy Missguided White Skirt Zebra 45BvqvHZw

Even Nederdele Jeansnederdel Cowboy amp;odd Black rBTxrRw