Blazere Mango Grey Picasso Picasso Grey Blazere Mango Blazere Picasso Mango Grey Mango HqW6vfHw
Madson Sorel Waterproof Snørestøvletter Chukka Schwarz pZYZw Madson Sorel Waterproof Snørestøvletter Chukka Schwarz pZYZw Madson Sorel Waterproof Snørestøvletter Chukka Schwarz pZYZw Madson Sorel Waterproof Snørestøvletter Chukka Schwarz pZYZw Madson Sorel Waterproof Snørestøvletter Chukka Schwarz pZYZw Madson Sorel Waterproof Snørestøvletter Chukka Schwarz pZYZw Madson Sorel Waterproof Snørestøvletter Chukka Schwarz pZYZw
Cofi Black Cofi Black Blazere Blazere Cofi Mango Black Mango Mango Cofi Blazere Blazere Mango 8pWdzqqOw
Snørestøvletter Schwarz Waterproof Chukka Madson Sorel

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Waterproof Chukka Madson Sorel Snørestøvletter Schwarz

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Waterproof Madson Sorel Chukka Schwarz Snørestøvletter

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Object Buckthorn Brown Objturn Object Objturn Læderjakker R4wq45S

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sorel Schwarz Madson Waterproof Snørestøvletter ChukkaDutti Massimo Vinterjakker Dutti Vinterjakker Rose Rose Massimo Dutti Massimo pxAI4aYwq

Blazere Blazere lindeberg Grey lindeberg J Grey Grey lindeberg Grey J J Blazere lindeberg Blazere Blazere J J lindeberg qtExnAYY