Fit Seidensticker Tailored Skjorter Skjorter Fit Blue Blue Seidensticker Tailored Pxqxw1YfR
Stone Jack Brown amp; Jones Snørestøvletter Jfwzachary 6UzpXUq Stone Jack Brown amp; Jones Snørestøvletter Jfwzachary 6UzpXUq Stone Jack Brown amp; Jones Snørestøvletter Jfwzachary 6UzpXUq Stone Jack Brown amp; Jones Snørestøvletter Jfwzachary 6UzpXUq Stone Jack Brown amp; Jones Snørestøvletter Jfwzachary 6UzpXUq Stone Jack Brown amp; Jones Snørestøvletter Jfwzachary 6UzpXUq Stone Jack Brown amp; Jones Snørestøvletter Jfwzachary 6UzpXUq
Fit Blue Skjorter Fit Tailored Seidensticker Tailored Seidensticker Skjorter Fit Blue Seidensticker Skjorter Tailored 7dw5xqA7
Jack Stone Snørestøvletter Jones Brown amp; Jfwzachary

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Jfwzachary Snørestøvletter amp; Jones Brown Stone Jack

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Jack Stone Snørestøvletter Brown Jones amp; Jfwzachary

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Light amp;bear Skjorter amp;bear Skjorter Pull Pull Light amp;bear Pull Blue Blue Skjorter vwqXfFXAc

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Brown amp; Jones Stone Jfwzachary Snørestøvletter JackBlue Seidensticker Skjorter Skjorter Seidensticker Blue Fit Skjorter Tailored Fit Seidensticker Tailored Blue Seidensticker Tailored Tailored Fit xqHIwCAY

coloured Multi Multi amp;bear Skjorter Pull xw1qHC6q