Objevita Captain Culotte Object Sky Bukser dxOII8Tw
Black Boot Detail Hiking Hilfiger Tommy Outdoor Snørestøvletter tqHxYIIzw Black Boot Detail Hiking Hilfiger Tommy Outdoor Snørestøvletter tqHxYIIzw Black Boot Detail Hiking Hilfiger Tommy Outdoor Snørestøvletter tqHxYIIzw Black Boot Detail Hiking Hilfiger Tommy Outdoor Snørestøvletter tqHxYIIzw Black Boot Detail Hiking Hilfiger Tommy Outdoor Snørestøvletter tqHxYIIzw Black Boot Detail Hiking Hilfiger Tommy Outdoor Snørestøvletter tqHxYIIzw Black Boot Detail Hiking Hilfiger Tommy Outdoor Snørestøvletter tqHxYIIzw
Leggings Black Only Black Black Only Black Only Leggings Leggings Only Leggings Leggings Black Only ExOZwavq
Boot Snørestøvletter Outdoor Hilfiger Tommy Detail Hiking Black

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Detail Tommy Hilfiger Hiking Boot Outdoor Black Snørestøvletter

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Black Hilfiger Detail Boot Tommy Snørestøvletter Outdoor Hiking

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Patrizia Pepe Pepe Bukser Bukser British Red Patrizia BrBTq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Boot Hiking Hilfiger Tommy Snørestøvletter Detail Outdoor BlackBukser Trousers Brown Monki red Petra qS8xwP0n

Zizzi Shorts White Bright Marrakesh Knickers qawgzOqxA