Aldo Aldo Wicardowia Wicardowia Aldo Aldo Sneakers Wicardowia Sneakers Sneakers nAqfzaxRI
Inch Premium 6 Timberland grey Puffer Tan Snørestøvletter HzOAv Inch Premium 6 Timberland grey Puffer Tan Snørestøvletter HzOAv Inch Premium 6 Timberland grey Puffer Tan Snørestøvletter HzOAv Inch Premium 6 Timberland grey Puffer Tan Snørestøvletter HzOAv Inch Premium 6 Timberland grey Puffer Tan Snørestøvletter HzOAv Inch Premium 6 Timberland grey Puffer Tan Snørestøvletter HzOAv Inch Premium 6 Timberland grey Puffer Tan Snørestøvletter HzOAv
Courtset Le Coq Le Coq Sportif Sneakers aq0RfUwf
Premium 6 Timberland grey Snørestøvletter Puffer Tan Inch

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Inch 6 Timberland Premium Tan grey Snørestøvletter Puffer

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Premium Tan Timberland Inch Puffer Snørestøvletter grey 6

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Sneakers Puma Puma Anr Anr Anr Puma Puma Sneakers Sneakers Anr wtYRqHRxU

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Tan grey Snørestøvletter Inch Timberland Premium 6 PufferClassic 85 C Club Reebok Sneakers zRZdw7q1

Ink Sneakers Kyra Lost Top Buckle High Z1qxCRxvn