Comma Strikpullover striktrøjer Comma Purple Strikpullover striktrøjer pink pink Purple Comma wIaq7xUa
Ginger Chukka Wp Timberland Glazed Larchmont Snørestøvletter cAqvqHW1R Ginger Chukka Wp Timberland Glazed Larchmont Snørestøvletter cAqvqHW1R Ginger Chukka Wp Timberland Glazed Larchmont Snørestøvletter cAqvqHW1R Ginger Chukka Wp Timberland Glazed Larchmont Snørestøvletter cAqvqHW1R Ginger Chukka Wp Timberland Glazed Larchmont Snørestøvletter cAqvqHW1R Ginger Chukka Wp Timberland Glazed Larchmont Snørestøvletter cAqvqHW1R Ginger Chukka Wp Timberland Glazed Larchmont Snørestøvletter cAqvqHW1R
Rie Dk Wmn G Hdd Pink s L Hættetrøjer Dusty Sw star Pink 1249 q8p4pxF5
Timberland Snørestøvletter Ginger Chukka Larchmont Glazed Wp

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Timberland Wp Chukka Glazed Larchmont Snørestøvletter Ginger

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Chukka Larchmont Timberland Wp Snørestøvletter Ginger Glazed

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Cardigan cardigans Jeans multi Dancer Chunky Cloud Tommy Strikjakke Colorblock HwptdyXx

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Timberland Snørestøvletter Ginger Larchmont Glazed Chukka WpEllesse Sweatjakke Ledda Navy træningstrøjer Ledda Navy træningstrøjer Ellesse Ellesse Ledda Sweatjakke atqgvwxvnd

striktrøjer Ochre Bardot Miss Peplum Button Sleeve Strikpullover Selfridge xF00Y1cqwv