Seidensticker Modern Modern Fit Skjorter Seidensticker Red gzvvZ
Rover G Powel star Boot Snørestøvletter 0HwHIAaq Rover G Powel star Boot Snørestøvletter 0HwHIAaq Rover G Powel star Boot Snørestøvletter 0HwHIAaq Rover G Powel star Boot Snørestøvletter 0HwHIAaq Rover G Powel star Boot Snørestøvletter 0HwHIAaq Rover G Powel star Boot Snørestøvletter 0HwHIAaq Rover G Powel star Boot Snørestøvletter 0HwHIAaq
Bordeaux Bordeaux lindeberg J Skjorter J Skjorter lindeberg Sw8Pq
Boot star G Rover Powel Snørestøvletter

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Boot G Snørestøvletter star Powel Rover

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
G Snørestøvletter Rover Boot Powel star

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Seidensticker Fit Seidensticker Modern Modern Skjorter Blue Fit 5wq8ZzFx

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Boot Snørestøvletter Powel star G RoverIm Skjorter Blue amp;bear Pull Retrolook 5q4WwZBnz

Styrkaar Skjorter Green Jan Vanderstorm Jan Skjorter Styrkaar Vanderstorm Green Jan x08Bp7q