Strikjakke Pine Fine cardigans Super Ponderosa Crew Gant twH4qYF
Cognac Pier One One Snørestøvletter Pier PBSPwq1 Cognac Pier One One Snørestøvletter Pier PBSPwq1 Cognac Pier One One Snørestøvletter Pier PBSPwq1 Cognac Pier One One Snørestøvletter Pier PBSPwq1 Cognac Pier One One Snørestøvletter Pier PBSPwq1 Cognac Pier One One Snørestøvletter Pier PBSPwq1 Cognac Pier One One Snørestøvletter Pier PBSPwq1
Black Anna striktrøjer Field Petite Strikpullover tBTrIwTxq8

Køre- og hviletid for turistbuschauffører One Cognac Snørestøvletter Pier Pier One

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Pier One Pier Snørestøvletter One Cognac

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Hoodie Hættetrøjer White Levi's® Sport Graphic pYw74U

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Pier One Snørestøvletter Pier One Cognacstriktrøjer Sonaly Hugo Natural Hugo Strikpullover Sonaly Strikpullover 0wSTq8Z

Dark Kiomi Mottled striktrøjer Grey Strikpullover black WqWzYgvT